Over mij

Liana van de Vendel freelance notarisklerk coach voor notarissen notariaat MKB interim klerk notariele ondersteuning buro next impuls Klerk support interim notarisklerk freelance notarisklerk interim kandidaat-notaris freelance kandidaat-notaris

 

Ik ben geboren in 1971. Als oudste dochter van een ondernemersgezin, groeide ik op in een klein dorp in de Betuwe. Hard werken, een stevig doorzettingsvermogen en een ‘snel-kunnen-schakelen’-houding werden mij met de paplepel ingegeven.

In 1992 ben ik mijn carrière gestart in het notariaat als ‘juridisch notarisklerk’. Gestart als ‘directe rechterhand van de notaris’ en al snel doorgestroomd naar de leidinggevende positie van ‘teamleider-notarisklerk’.

In 2003 ben ik mijn eigen bedrijf (‘Klerk Support‘) gestart. Voorzien van mijn brede notariële vak- en praktijkkennis, mijn Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk en mijn Masters Notarieel Recht bood ik tijdelijke notariële ondersteuning als ‘Freelance Notarisklerk Registergoed’ in geheel Nederland. Mijn werkzaamheden bestonden uit het rechtstreeks adviseren, opstellen en vastleggen bij diverse vastgoed-, commerciële- en gemeentelijke- en provinciale projecten, financieringsaangelegenheden en bij contractuele verhoudingen in de familie- en relatiesfeer. Een dynamische periode die mij een schat aan ervaring en kennis heeft opgeleverd op het gebied van succesvoller ondernemen, eenvoudiger leidinggeven, praktischer managen, beter en sneller samenwerken en duidelijker communiceren en ongewone, maar altijd bruikbare oplossingen.

Sindsdien heeft Klerk Support zich uitgebreid tot een groot netwerk van freelance notarisklerken en kandidaat-notarissen die door heel Nederland tijdelijke notariële ondersteuning bieden.

[su_pullquote]“Mijn visie?
Geluk en succes zijn een keuze en met het juiste kompas en gereedschap is dit eigenlijk heel eenvoudig.”[/su_pullquote]

Vanuit de natuurlijke adviesfunctie die voortdurend deel uitmaakte van mijn freelance ondersteuning, besloot ik in 2008 me breder te specialiseren, met als doel  ‘Mensen plezieriger laten samenwerken met dát wat ze het allerbeste kúnnen en het allerliefste wíllen, zowel privé als zakelijk en in alle lagen van de organisatie (top-down)’. 

Resultaten behalen met cliënten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daar voor nodig is. Mijn rol is daardoor niet in één woord samen te vatten, maar komt het dichtst in de buurt van: juridisch adviseur, pragmatische aanpakker, vooruithelpende coach, functionele trainer, concrete adviseur, verhelderende bruggenbouwer, vernieuwende inspirator, praktische structuurbrenger en positieve aanjager. Meer informatie hierover treft u aan op mijn andere website: Buro Next Impuls.

In 2022 gaat het roer om en vertrek ik naar één van de mooiste plekjes in de Midi-Pyreneeën met panoramisch uitzicht. ‘Domaine l’Arpent is een authentieke Gasconse herenboerderij met één exclusieve gîte (vakantiewoning) met zwembad op een terrein van >8.500m2 en voorzien van alle gemakken en comfort. Een perfecte plek om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van al het goede dat Zuid-West Frankrijk te bieden heeft.

Op ons Domaine l’Arpent in Frankrijk gaan mijn werkzaamheden in het Nederlandse notariaat ONVERMINDERD DOOR, want alleen mijn computer, video en telefoon krijgen een ander (thuis)kantoor. Daarnaast ga ik in kleine en vertrouwde settings (1-op-1 of in duo’s) samen de verdieping in om onderliggende problemen te doorgronden en vervolgens richting aan te brengen en verborgen (groei)capaciteiten te versterken en te benutten. Deze retraites in Frankrijk bestaan uit: persoonlijk leiderschap, praktisch leren managen en strategieweken, 1-op-1 of in duo’s. De gîte met zwembad wordt de werklocatie. Het ene dagdeel hard inspannen en het andere dagdeel hard ontspannen.

Ik ben graag buiten en actief in de natuur. Naast de dagelijkse natuurwandelingen met mijn enthousiaste hond, voel ik me dolgelukkig in de bergen (bergwandelen en skiën), schilder ik graag buiten (www.lianavandevendel.nl), bevind ik me graag op het water (zeilen/varen) en sta ik met regelmaat op de golfbaan.

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra kennis en ervaring op de werkvloer?
Loopt de werkdruk te hoog op?
Laten we samen eens bespreken wat ik voor u kan bereiken. Mag ik u uit nodigen?

[su_button url=”https://klerksupport.nl/contact” style=”3d” background=”#4f7600″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: envelope” desc=”Ik maak graag gebruik van tijdelijke notariële ondersteuning”]Ja, neem contact met mij op![/su_button]

Liana van de Vendel @KlerkSupport.nl
Freelance Notarisklerk
Sr coach (1:1 en teams) • verandermanagement • organisatiedeskundige
Katalysator voor het Notariaat

skypenaam: lianavandevendel   Linkedin to connect