Werving & Selectie PLUS

EXCLUSIEVE WERVING & SELECTIE PLUS+ van de juiste kandidaat voor uw team

Het notariaat heeft de afgelopen jaren pittige tijden gekend. Nu de markt weer fors is aangetrokken, kunnen notariskantoren weer vooruitkijken om hun (geslonken) personeelsbestand weer actief en heel toekomstgericht op te bouwen.

Vanuit de brede achtergrond in het notariaat is er inmiddels een exclusief bestand aan (actieve en ‘stille’) kandidaten ontstaan:

  • opvolgende/toegevoegd notarissen of kandidaat-notarissen in de maatschap
  • kandidaat-notarissen
  • notarisklerken/paralegals/HBO juristen
  • en andere notariële duizendpoten

Het doel van deze PLUS-aanpak is het uitgangspunt: de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek.

Vanuit het uitgangspunt de ‘best matchende m/v’ wordt onder meer onderzocht:

  1. wat is er nodig qua optimale samenwerking in het team? En welke kandidaat past daar het beste bij?
  2. wat is de juiste rol- en taakverdeling?
  3. wat zijn de verwachtingen & verantwoordelijkheden?

Deze specifieke werving & selectie PLUS wordt gecombineerd met een brede achtergrondkennis (>25jr) en specifieke behoeften binnen het notariaat, coaching en advies op het gebied van de juiste rol- en taakverdeling, leiderschap, ondernemerschap en teamontwikkeling.
Deze combinatie -mede vanuit Buro Next Impuls– maakt dat er een exclusieve selectiemethode is ontstaan voor de beste invulling van de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen het notaristeam, tegen vaste tarieven.

[su_button url=”https://klerksupport.nl/contact” style=”3d” background=”#4f7600″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: envelope” desc=”Ik maak graag een afspraak.”]Ja, ik ben op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek![/su_button]